Lataza.nl

Lataza.nl is dé aangewezen partner voor de professional on the move. Lataza.nl levert een breed assortiment aan (business) tassen, cases & hoesjes en accessoires voor werk en privé. De focus ligt hierbij op kwaliteitsproducten en topklasse service. Oog voor style en gemak van bestellen en leveren.

Assortiment
Het assortiment van Lataza omvat een mix van trendy, sportieve en design schoudertassen, handtassen, messengers, sleeves, rugtassen, hoesjes en cases uit binnen- en buitenland. In prijsklasse variërend van enkele tientjes tot enkele honderden euro’s, afhankelijk van materiaal en grootte. Lataza voert onder andere de merken Burkely, Decoded, dbramante1928, Socha, Knomo, Twelve South, DSTRCT, Plevier, Chesterfield, Eastpak en Tucano.

USP's
- Alle laptoptassen worden, binnen Nederland, Duitsland en België, gratis verzonden.
- Is een product onverhoopt niet helemaal naar wens? Retourneren of ruilen kan gratis binnen 30 dagen, zonder opgaaf van reden en binnen 5 werkdagen geld terug.
- Kies zelf de bezorgdag en afleveradres.
- Altijd minimaal 1 jaar productgarantie.
- Uitstekende klantenservice, ook na aankoop.
- Makkelijk te benaderen via e-mail en telefoon.

Veilig kopen en betalen
Lataza is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Betalen is zorgeloos en veilig geregeld via iDeal, achteraf betalen via Afterpay (voor consumenten én bedrijven), Maestro, PayPal, Visa, creditcard, Giropay, Sofortbanking, overboeking of Bancontact.

Bestelproces
Het online bestellen van een product is erg eenvoudig. Voor voorradige producten geldt, op werkdagen vóór 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis.
- Lataza.nl is dé webshop voor hippe, trendy en stijlvolle laptoptassen, sleeves en tablet en smartphone cases. Voor iedereen die af wil van het standaard-zwarte-tassen-imago staat vanaf nu een ruim assortiment klaar, voor mannen, vrouwen en jongeren.