Lab21.nl

LAB21 (www.lab21.nl) is een retailketen met de focus op binnen- en buitenvloeren. Met 6 fysieke winkels en 2 centrale magazijnen wordt de markt in Nederland bediend. In de afgelopen 3 jaar hebben al meer dan 12.000 klanten hun droomvloer bij LAB21 gekocht. Bij LAB21 betaalt de klant slechts 30% tot 50% van de normale winkelprijzen! Bovendien kan de klant kiezen uit een gigantisch assortiment van 1400 vloeren.

LAB21 is dominant aanwezig bij Google via een non-stop Adwords campaign. Hierdoor is de awareness bij de relevante doelgroep zeer hoog. Wij verwachten dan ook een quick-win voor onze affiliatie partners via deze campagne.

PVC vloeren zijn nu erg hot. Dit komt door de aanzienlijke voordelen van PVC vloeren t.o.v. laminaatvloeren. Consumenten stappen momenteel massaal over naar PVC vloeren. LAB21 biedt via deze campagne PVC vloeren aan vanaf € 7,95 per m2 en meer dan 300 soorten en 40 top aanbiedingen.
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is LAB21.nl haar droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat Lab21.nl aanbiedt wilt LAB21.nl als topaanbieding presenteren. LAB21.nl voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio. Om dit te realiseren werkt LAB21.nl uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Deze producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

LAB21.nl gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van LAB21.nl haar assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21.nl selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21.nl neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. LAB21.nl kiest de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor haar klanten.

LAB21.nl is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe.LAB21.nlvertelt alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. LAB21.nl houdt niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21.nl biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21.nl kiezen als zij het goed en eerlijk blijft doen. Dat is de overtuiging van LAB21.nl.