Knuffelkado.nl

Knuffelkado.nl is gespecialiseerd in het versturen van pluche dieren door Nederland. In samenwerking met de grootste importeurs van Nederland heeft Knuffelkado.nl een sterk assortiment uitgezocht. De nadruk ligt hierbij niet op een breed assortiment maar juist op een beperkte collectie top knuffels die een hoge omloopsnelheid hebben.

In de webwinkel van Knuffelkado.nl kan men gemakkelijk en snel pluche dieren bestellen van onder andere de Anna pluche collectie en het Wereld Natuur fonds. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op Knuffelkado.nl .

Knuffelkado.nl staat garant voor een snelle levering in Nederland.

Knuffelkado.nl is onderdeel van Flowers4U. Flowers4U is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de