Kleinewolf.nl

ANWB Camping van het jaar 2020
Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal ligt camping Kleinewolf.nl. Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de verwarmde binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in het indoor speelparadijs, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam. Dit jaar is Kleinewolf.nl dan ook verkozen tot camping van het jaar 2020.

Kleinewolf.nl biedt comfort kampeerplaatsen standaard voorzien van 8 ampère stroom (verhoging ampère mogelijk), CAI-aansluiting, eigen watertappunt en afvoer. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, WiFi dekkend, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper is de klant van harte welkom.
Kleinewolf.nl heeft uitsluitend moderne sanitairgebouwen die van alle gemakken zijn voorzien. Ze zijn modern en luxe ingericht met familiedouches, peuter- en kleutersanitair, babyrooms, twee ligbaden met sterrenhemel, wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen. Een mindervalidenruimte is beschikbaar in het sanitairgebouw bij het kampeerveld de Fazant en bij het kampeerveld de Koolmees. Ook aan huisdieren wordt gedacht. De hond kan heerlijk badderen onder de speciale hondendouche!

Heeft men geen eigen kampeermiddel, maar wilt een vakantieganger wel het kampeergevoel beleven? Kleinewolf.nl biedt diverse verhuuraccommodaties. Van een trekkershut en chalet tot luxe glamping accommodaties, vrijstaande bungalows en een authentieke boerderij!
- Kleinewolf.nl is een 5 sterrencamping met diverse accommodaties. het park is geopend vanaf 27 maart tot en met 26 oktober 2020. Volgend jaar zal het ook rond deze data vallen.
Boeken voor 2021 is mogelijk.

Accommodaties
- Kampeerplaats;
- Bungalow;
- Particuliere verhuur;
- Chalet de Buizerd 1;
- Chalet de Buizerd 13;
- Chalet de Bosrand;
- Cotta;
- Trekkershut;
- Basic Lodge;
- Outdoor Living Lodge (6 persoons);
- Outdoor Living Lodge (4 persoons);
- Woody;
- Hooiberg;
- Klaverlodge;
- Oehoelodge;
- Zwaluwlodge;
- De Wolvenburcht;
- Boerderij De Kleine Wolf (12 personen).

Faciliteiten
- Verwarmd binnen- en buitenzwembad met glijbanen;
- Strandje met echte palmbomen en diverse speelobjecten;
- Visvijver;
- Indoor speelparadijs;
- Animatieteam;
- Horeca;
- Supermarkt;
- Midgetgolfbaan;
- Tennisbaan;
- Fietsverhuur;
- Theater het Wolvennest met jeugdhonk;
- Avontuurlijk junglebos;
- WIFI.