Kitxpert

Door het uitgebreide en hoogwaardige assortiment van KitXpert.nl in sanitairkit, siliconenkit, lijmkit, purschuim, verf en toebehorende materialen, is er grote kans dat affiliates over producten schrijven die overeenkomen met het assortiment. Dit is een perfecte kans om samen te werken met KitXpert.nl, omdat KitXpert.nl hoge kwaliteit producten levert en hoge mate van service aan de klant verleent. De kans is dus groot dat advertenties een hoge clickratio behalen, wat de affiliates meer commissie oplevert.

KitXpert.nl is groot inkoper van een groot aantal kwaliteitsmerken en biedt de beste lijmen, kitten, purschuimen, verf en toebehorende materialen aan voor een scherpe prijs! De missie van KitXpert.nl is om naast de grotere bedrijven, ook de zzp'ers en thuisklussers te voorzien van de beste materialen voor een aantrekkelijke prijs. Zo stelt KitXpert.nl iedereen in staat om met de beste merken te kunnen werken. Ook bij grote orders kunt u altijd bij KitXpert.nl terecht of een offerte aanvragen! Als officieel dealer en online groothandel in de beste merken heeft KitXpert.nl een breed assortiment in lijmen, kitten, purschuimen, verf en toebehorende materialen aan en een uitgebreid aanvullend assortiment.

De affiliate kan het beste kiezen om de campagne promoten van KitXpert.nl, omdat KitXpert.nl een uitgebreid assortiment heeft in lijmen, kitten, purschuimen en een uitgebreid aanvullend assortiment. Het assortiment bestaat uit grote en erkende merken, zoals Soudal, Zwaluw Den Braven, Illbruck, Anker Stuy, Frencken, Seal-it�, Anza en nog veel meer. Hoogwaardige kwaliteit is dus erg belangrijk voor KitXpert.nl. Verder heeft KitXpert.nl een persoonlijke service en advies op maat voor de klant. Zo kan de klant altijd terecht bij de klantenservice, maar ook in de fysieke winkel in Renkum! KitXpert.nl bestaat uit enthousiaste mensen die met al meer dan 55 jaar ervaring een voorliefde hebben voor de bouw. Naast het voorzien van vele bouwbedrijven, timmerfabrieken en schildersbedrijven van afbouwmaterialen als kit, lijm, purschuim en verf, wil KitXpert.nl ook graag zzp'ers van dienst zijn met een groot assortiment voor een scherpe prijs. Daarnaast levert KitXpert.nl ook voor de klusser alles wat er nodig is om de klus te klaren. Service staat bij KitXpert.nl hoog in het vaandel, dus naast een groot assortiment, een scherpe prijs en snelle levertijden, staat KitXpert.nl ook voor de klant klaar om hen te voorzien van een goed en eerlijk advies!