KHShop

KHShop is de online speelgoed webwinkel met een assortiment van ruim 10.000 producten en dat niet alleen met speelgoed. Leeftijd speelt geen rol voor KHShop er is namelijk genoeg te vinden voor de allerkleinste tot aan speelgoed voor de ouderen onder ons. Het KHShop assortiment heeft vele A-merken zoals: 999 games, Clementoni, Chicco, Fisher Price, Jumbo, Lego, Playmobil, Play-Doh, Pokemon, SES Creative en Vtech.

Daarnaast heeft KHShop ook een klein assortiment aan diverse seizoen producten, denk hierbij aan paraplu’s voor tijdens de natte dagen in de herfst en ventilatoren voor de warme dagen. Gaat de consument liever niet naar de sportschool, dan heeft KHShop voor de thuis sporters ook enkele fitness producten en voor de ontspanning heeft KHShop yoga matten.

USP's KHShop.nl:
• Op werkdagen voor 12.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden;
• Webwinkelkeurmerk en veiling online betalen. - KHShop is de online speelgoed webwinkel met een assortiment van ruim 10.000 producten en dat niet alleen met speelgoed. Leeftijd speelt geen rol voor KHShop er is namelijk genoeg te vinden voor de allerkleinste tot aan speelgoed voor de ouderen onder ons. Het KHShop assortiment heeft vele A-merken zoals: 999 games, Clementoni, Chicco, Fisher Price, Jumbo, Lego, Playmobil, Play-Doh, Pokemon, SES Creative en Vtech.