Keukenglas.nl

Keukenglas.nl is marktleider in Nederland en België op het gebied van glazen keuken achterwanden. Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om uw nieuwe keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Een glazen achterwand is makkelijk schoon te maken, hygiënisch en bovendien maakt het de keuken visueel groter door lichtreflectie. Zeker in kleine keukens is dit een groot voordeel. Consumenten kunnen gemakkelijk via Keukenglas.nl een offerte formulier invullen. Vervolgens krijgen zij binnen 2 werkdagen een uitgebreide offerte toegestuurd. Ontzorgen staat bij Keukenglas.nl op de eerste plaats. De medewerkers van Keukenglas.nl adviseren op locatie bij het bepalen van de kleur van het glas, meten de formaten voor u op en plaatsen de wand. Levering van de keuken achterwand is ca. 20 werkdagen.

USP's
• Origineel, vernieuwend product
• In alle kleuren verkrijgbaar, ook met eigen fotoprint en met led verlichting.
• Gemaakt van hoge kwaliteit glas dat hittebestendig is tot 270 graden Celsius. Dus een glasplaat achter het fornuis is geen probleem!
• Goede prijs/kwaliteit verhouding van onze achterwanden.
• Levering en plaatsing in Nederland en België.
Keukenglas.nl is marktleider in Nederland en België op het gebied van glazen keuken achterwanden. Consumenten kunnen gemakkelijk via Keukenglas.nl een offerte formulier invullen. Vervolgens krijgen zij binnen 2 werkdagen een uitgebreide offerte toegestuurd. Ontzorgen staat bij Keukenglas.nl op de eerste plaats. De medewerkers van Keukenglas.nl adviseren op locatie bij het bepalen van de kleur van het glas, meten de formaten voor u op en plaatsen de wand. Levering van de keuken achterwand is ca. 20 werkdagen.