Invoicefinance.com

InvoiceFinance is geen bank, maar wordt gerund door ondernemers. Dat is te merken aan de manier waarop er gewerkt en geschakeld wordt. Snel, effectief en er wordt meegedacht met de klant.
Belangrijk hierbij is dat er gekeken wordt hoe het bedrijf er nu voorstaat. Het acceptatiepercentage en het maximale krediet ligt bij InvoiceFinance daarom een stuk hoger. InvoiceFinance staat goed bekend in de markt en krijgt enthousiaste reviews van de gebruikers.

USP’s
● Doorlopend Zakelijk krediet ;
● Van €10.000 tot €1 miljoen;
● Geld opnemen wanneer de klant wilt;
● Aflossen zonder zorgen. Extra aflossen kan altijd en is boetevrij;
● Online aanvragen in 2 minuten;
● Aanvragen zonder stapels documenten;
● Binnen 24 uur toegang tot geld;
● Uniek: kredietruimte groeit automatisch mee met de omzet;
● Beste service in de markt: de klanten beoordelen InvoiceFinance met 4,5 sterren (google reviews);
● Niet bij de bank? Wel bij invoicefinance;
● Rente vanaf 0,5% per maand.

Doelgroep
● Meer dan €100.000 omzet per jaar
Veel bedrijven hebben nog steeds moeite met het vinden van krediet. De voor de hand liggende gang naar de bank werkt niet meer, is te langzaam en er zijn onvoldoende alternatieven. InvoiceFinance vindt dat het anders kan en heeft als missie om bedrijven te helpen aan snel, flexibel en betaalbaar krediet om te groeien.

InvoiceFinance wil financieren zo simpel mogelijk maken en investeert dan ook veel in technologie, zonder dat we daarbij de persoonlijke aandacht uit het oog verliezen - iedere klant kennen we nog steeds bij voornaam. InvoiceFinance is toegankelijk voor bedrijven uit iedere sector en is binnen 24 uur online geregeld.

InvoiceFinance biedt zakelijk krediet en factoringoplossingen voor MKB en ZZP ondernemers.