Hotplay.nl

Hotplay.nl is een erotische webshop die uw bezoekers een uitstekende service biedt. Hotplay.nl heeft een zeer breed aanbod aan seks toys, kleding en tools die aan alle verwachtingen voldoen. Hotplay.nl is er voor mannen, vrouwen en koppels die kwaliteit willen toevoegen aan hun seksuele verlangens.

Voordelen Hotplay.nl:
• Q-shops en Thuiswinkel keurmerk;
• Uitstekende klantenservice;
• Gebruiksvriendelijke webshop;
• Advies over onderhoud en tips voor seksspeeltjes;
• Veilig betalen via: Paypal, iDEAL, Bankoverschrijving, Rembours.

Veiligheid Hotplay.nl:
De keurmerken die op Hotplay.nl worden gehanteerd, worden alleen na een grondige test toegekend. Met deze keurmerken kunt u ervan uitgaan dat Hotplay.nl zicht houdt aan de wettelijke eisen die de wet voorstelt. Hotplay.nl heeft ook een SSL certificaat. Dit houdt in dat alle gegevens die uw bezoekers bij ons achterlaat niet in handen van derden kunnen komen. Bij het plaatsen van een bestelling is een slotje zichtbaar in de browserbalk. Op deze manier kunnen persoonlijke gegevens niet afgeluisterd worden. Zelfs op het bankafschrift zal de naam Hotplay.nl niet vertoond worden. Om privacyredenen heeft Hotplay.nl ervoor gekozen om de naam Solweb te gebruiken in de communicatie tussen banken. Daarbij zal Hotplay.nl nooit de bestelling aan de buren leveren en wordt er een neutrale verpakking gebruikt. Hotplay.nl is een van de beste erotische webshops in de Lage Landen en ver daarbuiten, die zijn klanten een 24/7 webshop aanbiedt waar de klant ten allen tijde op de eerste plaats komt. Bij Hotplay vindt u alles wat u zich op erotisch gebied maar kunt wensen. Dit gaat van sexy kleding en latex outfits over de heerlijkste SM artikelen en accessoires tot een immens gamma aan dildo`s en vibrators. Het is een webshop die jong en oud, hetero en homo wil voorzien van de meest lustopwekkende seksspeeltjes om die relatie nieuw leven in te blazen of om van die erotische ontdekkingstocht een echt avontuur te maken.

Uw relatie onderhouden en altijd spannend houden, is ideaal te verwezenlijken door gebruik te maken van erotische seksspeeltjes. Hotplay hoopt u daarbij te kunnen helpen door meer dan 2000 artikelen naar keuze aan te bieden. Zij kunnen met zekerheid zeggen dat als u het hier niet vindt dat u het dan wel nergens zult vinden. De artikelen worden ook iedere dag geupdate zodat alle nieuwtjes op erotisch gebied in de winkel op u liggen te wachten.

Duizenden tevreden klanten zijn u al voorgegaan! Zij hopen ook u spoedig te mogen verwelkomen en wensen u alvast een leuke kennismaking met de prachtige webshop.