HopforHer.nl

De overgang
Er wordt vaak lacherig over gedaan, met name over de beruchte 'opvliegers'. Maar wat veel vrouwen - en mannen al helemaal - niet weten, is dat de overgang een zware periode kan zijn. Doordat het lichaam geen eicellen meer aanmaakt, vindt een hormonale schommeling plaats. Met name het 'vrouwen hormoon' oestrogeen neemt af. Dit heeft vele gevolgen, waaronder opvliegers, slecht slapen en stemmingswisselingen. De groep is enorm: Zo'n 80% van de vrouwen in de overgang heeft in meer of mindere mate last van deze verschijnselen. Dat zijn 800.000 vrouwen, alleen al in Nederland! Zij gaan gemiddeld 5 jaar gebukt onder deze klachten, met uitschieters naar 10 jaar. Wanneer men als vrouw al die jaren 's nachts uit bed moet om de lakens te verschonen, dan is het begrijpelijk dat veel vrouwen op zoek zijn naar een oplossing. Ze willen zichzelf weer zijn.

De kracht van hop
Uiteraard zijn er al vele middelen toepasbaar; deze zijn in meer of mindere mate effectief. Denk aan hormoontherapie (niet onomstreden), acupunctuur en allerlei soorten natuurlijke supplementen. In de laatste categorie worden middelen op basis van rode klaver, soja en zilverkaars het meest aangeboden. Eigenlijk alles behalve deze krachtpatser: hop!
Hop for Her is ontstaan doordat hop nauwelijks verkrijgbaar was om overgangsklachten te verlichten. Terwijl het enorm effectief is! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat hop een vele malen groter oestrogeen effect heeft dan bovengenoemde supplementen.

Opgeluchte vrouwen
Dat het wérkt, is te merken aan de honderden opgeluchte reacties op de Facebookposts van Hop for Her. Vaak hebben deze vrouwen al zoveel geprobeerd, dat hen de moed in de schoenen is gezakt. Dit slaat om in euforie wanneer ze eindelijk verlost worden van die vervelende opvliegers. Eerlijk is eerlijk, het werkt niet bij iedereen, zo'n 40% valt buiten de boot. Maar één ding is zeker: Hop for Her presteert vele malen beter dan welk ander supplement dan ook.

Hop for Her
Het unieke aan Hop for Her is de duo-aanpak; het bevat niet alleen hop, maar ook soja. Het komt in de vorm van een capsule én een smelttablet. Hierdoor worden de werkzame stoffen optimaal opgenomen door het lichaam. Sommige fyto-oestrogenen verliezen namelijk - door inwerking van maagzuur - snel hun activiteit. Door deze met een smelttablet toe te dienen, worden ze via het mondslijmvlies in de bloedbaan gebracht. Zo wordt het maagdarmkanaal vermeden.

Een eerlijk verhaal
Ook qua service biedt Hop for Her een optimale ervaring. De vrouw in de overgang heeft het al zwaar genoeg, dus moet haar oplossing ook zo gemakkelijk mogelijk aangereikt worden. Bovendien verdient zij een eerlijk verhaal. Hop for Her werkt bij 60% van vrouwen. Als het niet werkt, werkt het niet. Soms duurt het iets langer voordat het aanslaat. Bij 63% van de vrouwen werkt Hop for Her al binnen 15 dagen, bij de overige 37% binnen 30 dagen.

Hop on board
De duo-aanpak van Hop for Her is momenteel de meest effectieve natuurlijke oplossing om de overgang te verlichten. Hop for Her is in twee jaar tijd explosief gegroeid. Dat komt met name door de snelgroeiende online fanbase en bijbehorende mond op mond reclame. Het concept mag zich bewezen noemen en het is tijd om het woord verder te verspreiden. Vaar jij als affiliate mee op dit succes?
Overgangsverschijnselen?

Hop for Her helpt!
De overgang is een turbulente periode. Waar de één er nauwelijks last van heeft, staat bij de ander het alledaagse leven onder druk. Afhankelijk van de intensiteit van de overgangsverschijnselen is het zinvol deze met een structurele aanpak echt te helpen.

Hop for her is een 100% natuurlijke duo-aanpak op basis van hop en soja. Het helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, prikkelbare gevoelens en stemmingswisselingen.