Hockeydirect

Hockeydirect.nl biedt de hockeyer het meest uitgebreide aanbod hockeyspullen ter wereld. De bezoeker geniet hiernaast van lage prijzen en een uitstekende serviceverlening. Ook de passieve hockeyer (maar wel fan van de sport) kan zijn weg vinden op de webshop: de adidas KNHB-shirts zijn exclusief bij HockeyDirect te verkrijgen.

USP's Hockeydirect.nl
? Snelle bezorgtijd;
? Voor 22:00 besteld? Dan kan de klant het hockeypakketje de volgende dag thuis verwachten;
? Boven de ? 49,- geen verzendkosten;

Dankzij het sponsorship met de KNHB vindt de klant de exclusieve Official KNHB Shop op HockeyDirect. Als men twijfelt over bijv. een stickkeuze of een schoenmaat dan staat de deskundige klantenservice bijna 70 uur per week voor de klant klaar! Hockeydirect.nl hanteert ook een gemakkelijk en kosteloos retour- en omruilbeleid. Maak daarnaast gebruik van de unieke Laagsteprijsgarantie van Hockeydirect.nl.

Waarom moet de affiliate de campagne promoten en niet die van de concurrent?
Hockeydirect.nl is de grootste hockeyspeciaalzaak van de wereld. Zowel ouders van hockeyers, junioren, senioren als beginners en gevorderden weten hun weg goed te vinden op de webshop. Tevreden met de kwaliteit, snelheid en service beveelt 98% van de klanten HockeyDirect aan, aan anderen. Hockeydirect.nl biedt de hockeyer het meest uitgebreide aanbod hockeyspullen ter wereld. De bezoeker geniet hiernaast van lage prijzen en een uitstekende serviceverlening. Ook de passieve hockeyer (maar wel fan van de sport) kan zijn weg vinden op de webshop: de adidas KNHB-shirts zijn exclusief bij Hockeydirect.nl te verkrijgen.