Hihonor.com

Hihonor.com is opgericht in 2013 op basis van drie pijlers:
• Mobiel internet: Hihonor.com is ontstaan tijdens de eerste grote groei van het mobiele internet en de ontluikende e-commerce industrie. Het bedrijf is geboren met een identiteit die ondergedompeld is in het mobiele internet, en met een internet gebaseerde mindset fundamenteel impact maakt in de merkpositionering, communicaties, sales en bedrijfsstructuur.

• Technologie: Hihonor.com is opgericht door HUAWEI, een tech gigant met jaren ervaring op het gebied van communicatie. Dat technische vermogen betekent dat Hihonor.com sinds de geboorte op de schouders van reuzen staat.

• Hihonor.com users: De missie van Hihonor.com is om stijlvolle en cutting-edge producten te maken voor jongeren over de hele wereld. Eveneens is het een technologisch merk dat geliefd is bij iedereen met een jeugdig hart. De voorkeur van deze jonge gebruikers heeft een blijvende impact op het onderzoek en ontwikkeling, samenwerkingen van Hihonor.com in merkontwikkeling, design, concepten en connecties in de community.
De nieuwe slogan is, HONOR MY WORLD, HONOR elk moment van iemands persoonlijke groei.

Hihonor.com moedigt jonge mensen over de hele wereld aan om actie te ondernemen met de uitdrukking "Honor My World".
Hihonor.com , is een symbool van respect voor idealen, waarden en jeugdcultuur. Het impliceert prestatie, succes, realisatie, communicatie en nog veel meer.
Het woord "My" weerspiegelt individualiteit; het richt zich op het individu, eert het individu en drukt de waarde van het individu uit.
"World" staat voor de connectie met de wereld van de jeugd, maar ook voor deze slimmere jonge wereld die zich aan het ontwikkelen is. Het kan worden geïnterpreteerd als een vrije, idealistische samenleving, of als een sociale groep die gebaseerd is op compassie en naastenliefde.
Hihonor.com is opgericht in 2013 op basis van de pijlers: Mobiel internet, Technologie en Hihonor.com users.
De missie van Hihonor.com is om stijlvolle en cutting-edge producten te maken voor jongeren over de hele wereld.
Hihonor.com is opgericht door HUAWEI, een tech gigant met jaren ervaring op het gebied van communicatie. Dat technische vermogen betekent dat Hihonor.com sinds de geboorte op de schouders van reuzen staat.