Graffitibeasts.nl

GraffitiBeasts.nl verkoopt innovatieve en originele sportkleding voor dames en heren. GraffitiBeasts.nl is gespecialiseerd in sportkleding, voorzien van bijzondere en opvallende graffiti designs. Denk hierbij aan sportshirts, tops, sportbh's en dames shorts, maar ook longsleeves en sportleggings voor heren zodat beide er tijdens de work out of sportieve activiteiten fantastisch uitzien.

Graffitibeasts.nl is een onderdeel van GraffitiBeasts.com maar opereren volledig zelfstandig.
Wel plukt Graffitibeasts.nl de vruchten van grote Digital Influencers op Instagram zoals;
Jessica Mueller (@eujessicamueller, 1,8 miljoen volgers)
Jessica Naiara (@jessicanbatistta, 129K volgers)
Graziele Francine (@agrazielefrancine, 88,3K volgers)

Waarom GraffitiBeasts.nl?
GraffitiBeasts.nl levert kwaliteitsproducten af en staat voor een 100% tevredenheidsgarantie. Bovendien zijn de producten uniek qua design en creëert het een opvallende sportoutfit. Ideaal wanneer de klant klaar is met de mainstream sportoutfit en een opvallende sportoutfit tot de beschikking wilt hebben.

USP’s
• Gratis verzending vanaf €49,95;
• Internationale verzending;
• 10% Elastaan & 90% Cooldown Polyamide;
• Squat Proof materiaal;
• 100% Tevredenheidsgarantie.

Producten
De producten zijn allemaal kwaliteitsproducten en gemaakt van 10% Elastaan en 90% Cooldown Polyamide. Dit maakt alle kleding Squatproof en hierdoor erg handig voor intensief gebruik in de sportschool. Het productaanbod wordt twee keer in het jaar vernieuwd met een nieuwe collectie. Ondanks dat Graffitibeasts.nl zich in een niche markt bevindt met de opvallende sportoutfits is de kleding geschikt voor verschillende takken van sport, denk aan; Zumba, Yoga, Fitness, Paaldansen maar ook minder bekende sporten zoals Pilatus, Bikram of Kizomba.

Graffiti artiesten
GraffitiBeasts brengt de klant de meest gave kunstwerken van echte graffitimuren rond de wereld, waar een perfecte mix tussen kunst en mode ontstaat. De graffiti artiesten zijn over de hele wereld bekend door hun werken en worden op de website ook uitgelicht. GraffitiBeasts.nl heeft een team met graffiti artiesten die wereldwijd actief zijn en voortdurend samenwerken om de “Fitness Fashion from the Streets” aan de man te brengen.

Branding
Naast bekende Graffiti artiesten beschikt GraffitiBeasts.nl ook over diverse influencers waar intensief mee samengewerkt wordt en geprobeerd wordt de niche markt te veroveren en meer merkbekendheid te genereren. Via Sociale Media probeert GraffitiBeasts.nl een nieuwe doelgroep te bereiken door de inzet van de eigen kanalen op Instagram en Facebook en de affiniteitsdoelgroepen binnen de Fitness wereld te promoten.

Next step..
De volgende stap voor GraffitiBeasts.nl is om het merk meer uit te dragen via grotere derde partijen en de bekende affiliate partijen. Daarom wil GraffitiBeasts.nl graag samenwerken met aansprekende merken, websites of partijen die relevant zijn. GraffitiBeasts.nl gelooft in een succesvolle samenwerking door gebruik te maken van elkaars sterke punten en deze op een slimme manier te combineren.
GraffitiBeasts.nl verkoopt innovatieve en originele sportkleding voor dames en heren. GraffitiBeasts.nl is gespecialiseerd in sportkleding, voorzien van bijzondere en opvallende graffiti designs. Denk hierbij aan sportshirts, tops, sportbh's en dames shorts, maar ook longsleeves en sportleggings voor heren zodat u er tijdens uw work out of sportieve activiteiten er fantastisch uitziet.
Graffitibeasts.nl is een onderdeel van GraffitiBeasts.com maar opereren volledig zelfstandig.