Gorillz

Gorillz.nl is de website van het Nederlandse merk Gorillz, waarop verschillende woonaccessoires van Gorillz verkocht wordt.

De producten van Gorillz kenmerken zich door strakke, tijdloze en moderne designs. Het merk produceert en verkoopt diverse solide, kwalitatieve woonaccessoires en designproducten, die makkelijk te (de)monteren zijn. De strakke lijnen, stoere materialen en eigentijdse vormen maken de ontwerpen van Gorillz een succes in ieder interieur!

Gorillz wil duurzaam ondernemen, waarbij ze naar elk proces aandachtig kijken. Doordat de producten bijvoorbeeld van staal geproduceerd worden, zorgen ze ervoor dat de overgebleven stukken gereproduceerd worden. Ook proberen ze in hun designs rekening te houden met het feit dat een accessoire zowel multifunctioneel kan zijn, als voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Wat vandaag een boekenplank houder is, kan na een tijdje met een kleine aanpassing als laptopstandaard gebruikt worden bijvoorbeeld.

Bij Gorillz werken zeer enthousiaste mensen samen. Het gehele team focust zich op de kwalitatieve productie, waarbij de klanttevredenheid voorop staat. De komende periode zal het assortiment van Gorillz verder uitgebreid worden.

USP's
? Een hoge klant tevredenheid;
? Het assortiment zal uitgebreid worden;
? Gratis verzending vanaf ? 20,-;
? De producten worden ook verkocht bij retailers zoals Blokker en Homedeco. Gorillz.nl is de website van het Nederlandse merk Gorillz, waarop verschillende woonaccessoires van Gorillz verkocht wordt. De producten van Gorillz kenmerken zich door strakke, tijdloze en moderne designs. Het merk produceert en verkoopt diverse solide, kwalitatieve woonaccessoires en designproducten, die makkelijk te (de)monteren zijn. De strakke lijnen, stoere materialen en eigentijdse vormen maken de ontwerpen van Gorillz een succes in ieder interieur!