Gamecity.nl

Gamecity.nl (Zoetemeer) is specialist in het bieden van ‘quality time’! Even écht tijd en aandacht voor elkaar. Bij Gamecity.nl streeft men ernaar om iedere dag weer de ultieme beleving voor de gasten te creëren; stappen de consumenten met een fijne ervaring en een brede glimlach weer naar buiten? Pas dan is de missie van Gamecity.nl geslaagd.

Door een breed aanbod van spannende, hilarische en vernieuwende activiteiten probeert Gamecity.nl voor de gasten een moment van samenzijn, plezier en ontspanning te creëren. Het enthousiaste personeel staat altijd klaar. Persoonlijk contact is het uithangbord van Gamecity.nl.
Bij Gamecity.nl zijn meerdere activiteiten te ondernemen zoals prison island, karten, lasergamen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, sumoworstelen, arcade games en in de zomer is er een fantastische stormbaan.

Naast het brede aanbod van activiteiten beschikt Gamecity.nl over een sfeervol en kwalitatief goed restaurant voor een gezellig hapjes en drankjes. Uiteraard is parkeren gratis.