Francevilla.nl

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis met privé-zwembad, dan bent u bij FranceVilla aan het juiste adres! FranceVilla.nl verhuurd authentieke en/of luxe vakantievilla’s met privé zwembad in Zuid Frankrijk met name in de Dordogne en de Lot.

De vakantiehuizen zijn persoonlijk voor u geselecteerd op authenticiteit en comfort. Door deze strenge selectie kan FranceVilla.nl u goede vakantiehuizen aanbieden die variëren van luxe verbouwde boerderijen, charmante en romantische gîtes tot prestigieuze villa’s en luxe manoirs, stuk voor stuk prachtig ingericht met up-to-date voorzieningen, zoals een eigen privé-zwembad en het onmisbare WIFI-internet.

FranceVilla.nl wenst u een boeiende scroll door de website, kijkt u regelmatig naar de nieuwe vakantiehuizen die regelmatig worden toegevoegd of naar "een greep uit ons aanbod" die op de Homepagina worden getoond. Of leest u eens enkele referenties, die zijn vaak super enthousiast! U kunt zich tevens inschrijven op de nieuwsbrief indien u op de hoogte wilt blijven van allerlei nieuwtjes.

Kortom, of u nu met uw partner, gezin of met meerdere gezinnen op vakantie wilt gaan, bij FranceVilla.nl is allemaal mogelijk.