Fotodigitaliseren.nl

Vele families hebben dozen vol afgedrukte foto’s van sentimentele waarde op zolder of zelfs in de kelder. De temperatuur en luchtvochtigheid heeft een slechte invloed op de kwaliteit van de foto’s. Door de foto’s te digitaliseren worden deze veilig gesteld voor de toekomst. Geef de foto’s een nieuw digitaal leven door deze te delen op social media of te bekijken op een smartphone, TV, laptop of tablet.

De klant ontvangt een retour pakket met hersluitbare zakken en een retourlabel. De klant verzendt de foto’s via een PostNL punt naar FotoDigitaliseren.nl. Vervolgens worden de foto's gedigitaliseerd en worden ze verstuurt via WeTransfer. De klant kan de foto’s downloaden naar telefoon, tablet en pc. Aanlevering op USB drive of DVD disc is mogelijk tegen een kleine betaling. De originele foto’s worden netjes teruggestuurd.

USP's:
• Eenvoudig foto’s digitaliseren op uitstekende kwaliteit;
• Goede klantenservice die in de avond en in het weekend bereikbaar is;
• Lage tarieven en gratis verzending.

Drie keer gratis verzending
1. Retour pakket naar de klant;
2. Originele foto’s naar FotoDigitaliseren.nl;
3. Originele foto’s retour naar de klant. - FotoDigitaliseren.nl biedt de bezoeker een eenvoudige manier om afgedrukte foto’s te digitaliseren.
De foto's worden gescand op uitstekende kwaliteit en er worden kleine handmatige verbeteringen gemaakt. Regelmatig is de digitale versie beter dan de originele foto.