Flowtrack.nl

Flowtrack Summer is de ultieme zomer(surf)vakantie! Flowtrack is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als het maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken heeft, dan zit men bij Flowtrack.nl goed!

Elke bestemming heeft zo zijn eigen kwaliteit. Van actieve sporten tot culturele excursies en uitstapjes naar Bordeaux, San Sebastian en Biarritz. Een lifestyle om van te dromen? Hoezo? Zon, zee, strand, surfen, beachparty's, cerveza's en een relaxte tijd zijn de onontkoombare ingrediƫnten van elke Breakloose.nl bestemming!

Flowtrack Summer biedt verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor ieder wat wils, voor zowel kleine als grote groepen.

De surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo's en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: Ɣlles is aanwezig om de reiziger een fantastische zomervakantie te laten beleven. -