Florient.nl

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, trouwerij, bedankje, nieuwe woning of gewoon zomaar? Kies dan voor bloemen! Want zeg nu zelf, wie wordt er niet blij van bloemen? Bestel je bloemen gemakkelijk en snel online bij Floriënt Express. Floriënt Express heeft een ruim assortiment aan unieke en prachtige bossen bloemen, die rechtstreeks van de kweker komen. Alle boeketten zijn met veel zorg samengesteld en worden handgebonden vervaardigd. Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, is dezelfde dag nog bezorgd!

Naast bloemen kun je bij Floriënt Express ook andere geschenken bestellen en laten bezorgen. Zo kun je ook planten, vazen, chocolade, champagne en Nijntje knuffels laten bezorgen. Maar ook fruitmanden en wijn worden door Floriënt Express op elk gewenst adres bezorgd.

Altijd genieten van verse bloemen in huis? Floriënt Express biedt klanten ook de mogelijkheid om een bloemenabonnement af te sluiten. Zo kun je zelf kiezen wanneer en hoe vaak je een boeket wenst te ontvangen, Floriënt Express zorgt ervoor dat het boeket elke keer weer bezorgd wordt.
Floriënt Express is de oudste online bloemenaanbieder in Nederland voor het online bestellen en laten bezorgen van boeketten en andere leuke geschenken. Floriënt Express is de eerste online bloemenverkoper in Nederland. Ze versturen altijd de meest verse bloemen naar de ontvanger.