Fleur

Fleur.nl richt zich op iedereen die houdt van kamerplanten, buitenplanten en bomen. Met het zeer brede assortimenten aan planten, groot en klein kan iedereen bij Fleur.nl terecht om makkelijk groen in huis te halen. De mooie en verse kwaliteit planten van de kweker direct thuis te laten bezorgen dat is waar Fleur.nl voor staat. Fleur.nl staat niet alleen voor groene planten, maar ook het logistieke proces is groen. Zo kan Fleur.nl dit jaar fossielvrij bezorgen!

Voordelen voor de af?liates:
? Aanbieder van duurzame, kwalitatieve binnen en buiten planten
? Planten worden binnen 1 � 2 dagen bezorgd
? Direct afkomstig van de kweker
? Ruim 500 verschillende mooie kamerplanten
? Ruime kennis, ervaring;
? Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
? Zeer ruime doelgroep;
? Aantrekkelijke commissiestructuur;
? Orders vanaf ? 45,- gratis thuisgeleverd;
? Uitstekende klantbeoordelingen. Fleur.nl is de online specialist op het gebied van kamerplanten buitenplanten en bomen. Fleur.nl heeft een breed assortiment aan planten, groot en klein. Met de opmaakservice van Fleur.nl is het mogelijk om een plant met sierpot te bestellen. Deze wordt kant en klaar thuisbezorgd.

Met enthousiasme voor groen en het idee om planten van de kweker direct thuis te laten bezorgen is Henry met Fleur.nl gestart. Als zoon van een plantenkweker zat de passie voor groen er al van jongs af aan in. Met deze passie en de wil om iets te veranderen in de branche is Fleur.nl ontstaan. Juist om mooie kwaliteit planten direct uit kas thuis te laten bezorgen.