Fitnesskoerier.nl

Fitnesskoerier.nl werkt uitsluitend met officiële importeurs in Nederland, zodat u ook na de aankoop gegarandeerd bent van een correcte dienstverlening en garantie. Fitnesskoerier.nl is dan ook erkend dealer van alle door haar aangeboden merken.

Voordelen voor u als affiliate:
• Vergoeding die kan oplopen tot 7% per sale;
• Q-Shops gecertificeerde webshop;
• Betalingsmogelijkheden, van iDEAL tot contant bij levering;
• Gratis thuis bezorging bij bestellingen vanaf € 50,-;
• Veilig en betrouwbare betalingsmogelijkheden en aflevering van producten.

Daarnaast wordt de site interessant gehouden door meer dan alleen informatie over de producten weer te geven. Denk hierbij aan tips en tricks om gezond door het leven te gaan en verantwoord te sporten. Fitnesskoerier.nl is een online winkel waar bezoekers terecht kunnen voor een breed assortiment home fitnessapparaten, accessoires en health gerelateerde producten. Fitnesskoerier.nl wil meer bieden dan alleen een winkel voor fitness en health gerelateerde producten. Er wordt waarde gehecht aan het verstrekken van goede en waardevolle informatie, zodat bezoekers goed onderbouwde beslissingen bij de aankoop kunnen maken.

Het assortiment fitness bestaat uit onder andere een breed assortiment cardio-fitness apparatuur, zoals crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeimachines en speedbikes, krachtsport (krachtstations, halterbanken, gewichten en meer) en klein fitness (dumbbells, Kettlebells, sandbags, springtouwen, trainingsbanken, trainingsmatten en nog veel meer).

Voor het gehele assortiment van Fitnesskoerier.nl geldt: gratis thuis bezorgd vanaf € 50,-!

Bezoekers kunnen veilig betalen via een SSL beveiligde verbinding en er kan betaald worden met iDeal of bij levering. Fitnesskoerier is Q-shops gecertificeerd. Dit betekent dat Fitnesskoerier.nl conformeert aan het Nederlands recht en de Wet koop op Afstand.