Fiscalert.nl

De slimste tips in geldzaken

FiscAlert verschijnt tien keer per jaar en is hét tijdschrift voor iedereen die belastingen en overige financiële zaken perfect op orde wilt hebben: werknemers, directeur-grootaandeelhouders, spaarders, huiseigenaren, beleggers en houders van lijfrente- en koopsompolissen.

Hoe werkt het?

De waarde van de informatie van Fiscalert is niet voor iedereen gelijk. Daarom laat Fiscalert de klant zelf bepalen wat de klant ervoor over heeft. Twee maanden voor het aflopen van het abonnement krijgt de klant van Fiscalert een blanco acceptgiro. Hierop vult de klant het bedrag in dat de klant de gehele dienstverlening (10 x magazine papier én digitaal, toegang tot alle content op de website en de adviesservice) waard vond. De klant kan dan bijvoorbeeld uitgaan van het voordeel dat de klant heeft gehad, of wat de klant heeft bespaard. Of wat andere tijdschriften kosten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan en zijn dagelijks en wederzijds opzegbaar. Als abonnee heeft de klant zonder enige beperking of bijbetaling recht op alle diensten. De slimste tips in geldzaken

FiscAlert verschijnt tien keer per jaar en is hét tijdschrift voor iedereen die zijn belastingen en overige financiële zaken perfect op orde wil hebben: werknemers, directeur-grootaandeelhouders, spaarders, huiseigenaren, beleggers en houders van lijfrente- en koopsompolissen.