Feestartikelen.nl

Feestartikelen.nl is een online aanbieder van feest- en funartikelen. Begonnen als speciaalzaak in feestartikelen voor Zwolle en omstreken, is Henk van Zon feestartikelen inmiddels uitgegroeid tot Nederlands bekendste feestwinkel. Dit met name door de combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit, service, en een succesvolle website met unieke producten.

Feestartikelen.nl is een Award Winning Website en met haar aantrekkelijke prijzen en een uniek assortiment, is Feestartikelen.nl een aantrekkelijke shop voor het kopen van feestartikelen. Feestartikelen.nl heeft artikelen in het assortiment die nergens anders in Nederland te koop zijn. Deze worden door Feestartikelen.nl zelf geimporteerd en op de markt gebracht. Ook werkt Feestartikelen.nl met een eigen agent in Amerika die steeds op zoek is naar de nieuwste gadgets. Feestartikelen.nl staat er inmiddels bekend om trendsetter te zijn. De funartikelen van Feestartikelen.nl zijn regelmatig te zien bij Life & Cooking!

Het Product
Feestartikelen.nl biedt een brede collectie feest- en funartikelen zoals slingers, ballonnen, brillen, fopartikelen, funkado's, neuzen, pruiken, kostuums, maskers etc. Feestartikelen wil echter geen aanstoot geven en verkoopt daarom geen seksartikelen, halloween of andere occulte artikelen. Henk van Zon feestartikelen BV is sinds 1993 gevestigd in Zwolle aan de Assendorperstraat 67. Begonnen als speciaalzaak in feestartikelen voor Zwolle en omstreken, is Henk van Zon feestartikelen inmiddels uitgegroeid tot Nederlands bekendste feestwinkel. Sinds 1999 bieden zij hun producten online aan wat in 2002 resulteerde in de lancering van Feestartikelen.nl. Ze waren hiermee de eerste feestwinkel online. Sindsdien hebben ze een schat aan ervaring opgedaan en lopen we nog steeds voorop. Feestartikelen.nl is continu bezig om zichzelf te verbeteren op het gebied van service en assortiment. En ze doen dit met ontzettend veel plezier.

Natuurlijk is er sinds het begin veel veranderd. In de markt maar ook in de bedrijfsvoering. Werd eerst alles met twee mensen gedaan inmiddels werkt er een toegewijd team aan Feestartikelen.nl. Een team dat is toegewijd om u de best mogelijke service en de leukste feestartikelen te leveren! Je komt bij hun artikelen tegen die je nergens anders in Nederland aan zult treffen. Deze worden door Feestartikelen.nl zelf geïmporteerd en op de markt gebracht. Zij staan er inmiddels bekend om trendsetter te zijn. Nieuwe feest- en funartikelen vindt je bij hun als eerste. Zij willen met het bedrijf geen aanstoot geven en verkopen daarom geen seksartikelen, Halloween of andere griezel/occulte artikelen. Ze kiezen bewust voor een feestelijk en vrolijk assortiment dat voor iedereen leuk is!