Efteling.com

De campagne Efteling.com is bestemd voor de ticketverkoop van het park en verhuur van accomodaties behorend bij het park. Dat zijn Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land en het Efteling Hotel. Bij alle accommodaties zijn kaartjes voor het park bij de prijs inbegrepen. Sinds augustus 2018 is De Efteling tevens begonnen met vergoeden op verkopen van tickets conform onderstaande programma voorwaarden.

Voor de zomer van 2019 heeft de Efteling speciaal tekst- en beeldmateriaal beschikbaar gesteld. De teksten zijn te downloaden via de volgende link: http://static.tradetracker.net/nl/mailing_content/sfeerteksten_efteling.docx

Voor het verkrijgen van het beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met de accountmanager van de Efteling. De Efteling is al bijna 65 jaar een wonderlijke organisatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 verrast de organisatie haar gasten steeds weer met nieuwe vormen van (verblijfs)recreatie. Naast professionaliteit en creativiteit is gastgerichtheid één van de pijlers waarop de Wereld van de Efteling rust. De Efteling is al jarenlang het best bezochte attractiepark van Nederland en behoort met 4,68 miljoen bezoekers tot de top van Europese attractieparken.