Dekbed-discounter.nl

Dekbed-discounter.nl overtreft altijd de verwachting van klant door een uitgedachte invulling van bedrijfsprocessen. Dankzij het gebruik van een professionele fulfillment partner, waar ten alle tijden een voorraad van +1000 stuks aangehouden wordt, verloopt de logistieke afhandeling van alle orders spoedig en vlekkeloos.

De combinatie van bovenstaande factoren zorgt er voor dat affiliates met een professionele partij in zee gaat waardoor zowel Dekbed-discounter.nl als u profiteert van extra omzet en een aanhoudende stroom nieuwe klanten.

Positionering
Dekbed-discounter.nl positioneert zich qua prijs onderin de markt, echter is de kwaliteit van de producten juist aan de hoge kant. Deze combinatie is de sleutel tot de succesformule van Dekbed-Discounter.nl. Wat betreft de onderkant van de markt, waar vooral de prijsstunters zich bevinden, positioneert Dekbed-discounter.nl zich wel aan de top. Dekbed-discounter.nl straalt totaal geen prijsstunter allure uit en daarnaast biedt Dekbed-discounter.nl gedegen service en kwaliteit aan iedere klant.

Voordelen voor de affiliates
• Professionele partner met jarenlange ervaring in de e-commerce;
• Vlekkeloze logistieke afhandeling van orders;
• Grote doelgroep;
• Hoge gemiddelde orderwaarde;
• Hoog percentage herhalingsaankopen;
• Aantrekkelijke commissie. Dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in bedartikelen. Denk hierbij vooral aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens etc. Dekbed-discounter.nl heeft met hun jarenlange e-commerce kennis een gevestigde naam weten te creëren in dekbed Nederland.