De-leningmakelaar.nl

De-leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet.

De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter. Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs.

Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten.

Leads consumptief krediet
De-Leningmakelaar.nl wenst leads te generen voor consumptief krediet zoals voor de volgende mogelijkheden:
• het afsluiten van een voordelige lening;
• het oversluiten en/of samenvoegen van verschillende te dure Lening en/of leningen;
• het financieren van een auto, motor, caravan of camper;
• kredieten afsluiten met fiscale voordelen ten aanzien van woning verbouwing, woning verbetering of aankoop van een woning;
• Oversluiten van postorder kredieten, creditcards en roodstanden etc.. De Leningmakelaar helpt u bij het afsluiten van de juiste lening tegen de beste voorwaarden. Zij vergelijken meer dan 30 leningen voor u van een aantal grote kredietverstrekkers in Nederland. U geeft aan wat u belangrijk vindt en wat uw wensen en behoeftes zijn, waarna zij voor u de lening op maat maken en voor u afsluiten. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u een lening heeft die altijd aansluit op uw wensen en behoeftes.