Dayz.nl

Dayz is hét nieuwe damesmodemerk in Nederland. Tijdens de Modefabriek 2016 in Amsterdam is dit merk gelanceerd. Inmiddels wordt Dayz fashion al in diverse winkels verkocht, maar daarnaast ook online op Dayz.nl. Deze officiële webshop van Dayz.nl biedt een ruime collectie tops, jurken, rokken, vesten, jasjes, broeken en meer. Het hele jaar door biedt Dayz fresh fashion voor de modebewuste vrouw. Het team achter Dayz staat dicht bij de markt waardoor zij direct in kunnen spelen op de vraag en de trends van het lopende seizoen.

USP's:
• Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis;
• Gratis verzending vanaf €100.-;
• Gratis retourneren;
• Veilig en vertrouwd betalen met iDEAL, Bancontact/MisterCash, Mastercard, Visa, Maestro, Emaestro en AfterPay. Dayz is het nieuwe Nederlandse vrouwenmodemerk dat niet collectie- of seizoensgebonden is, maar het héle jaar door fresh fashion biedt die aansluit bij de levensstijl van de modebewuste vrouw. Wat je van Dayz mag verwachten? On trend tops en bottoms van de fijnste materialen en gemaakt met oog voor detail. Comfortabele, vrouwelijke en perfect te combineren items om blij van te worden.

Bij dayz vinden ze dat iedere vrouw zich bijzonder mag voelen en zich zeven dagen per week bijzonder mag kleden. Of je nu een belangrijke vergadering hebt op het werk en daarna een drankje gaat doen met een vriendin, of na een snelle lunch nog even de stad in gaat om te shoppen voor een weekendje aan zee met je gezin. Om de fashion forward vrouw te blijven verrassen met on trend items, geeft Dayz.nl detaillisten 365 dagen per jaar toegang tot fresh fashion. Wekelijks nieuwe items welke klanten s'avonds voor 22.00 uur kunnen bestellen en de volgende dag al in hun winkel kunnen hangen. Altijd uit voorraad en 24/7 online beschikbaar voor een optimale collectieverversing. Haal dus het beste uit elke dag met Dayz.nl!

Alle kleding van Dayz wordt geproduceerd op een eerlijke en duurzame manier volgens de daarvoor aangegeven wereldwijde richtlijnen. Daarbij wilt Dayz klanten graag iets extra’s geven. Als exclusieve give-away krijg je bij elk kledingstuk een stijlvolle eternity charm. Deze Dayz charm staat voor tijd, oneindigheid, levenskracht en licht.