Date4cash.nl

De leukste datingsite! Pak de kans om plezier te maken en nieuwe mensen te ontmoeten! Geen gedoe meer met eindeloos e-mailen en chatten, bied en ga op stap.
Ga uit met iemand die echt iets voor je over heeft. Er zijn genoeg interessante en leuke mensen die geld over hebben voor een date met jou! Geef jij ze een kans voor de juiste prijs? Je zult verrast zijn hoe leuk en gezellig het kan zijn.

Heb jij genoeg gehad van dates die op niets uitdraaien? Meld je dan nu gratis aan en ga op stap met iemand die echt iets voor je over heeft. Als het uiteindelijk niets blijkt te zijn, ben je in ieder geval betaald voor je tijd.

Waarom Date4cash.nl promoten?
- Frequente keuringen;
- Intensieve samenwerking altijd bespreekbaar;
- Uniek concept. De website Date4cash.nl is een uniek concept in de dating branche. Door middel van het bieden op dates kunt u in contact komen met een potentiële partner of een leuke eenmalige date.
Op de website heeft u verschillende opties. Of u biedt uzelf aan als date om iemand te ontmoeten, of u biedt op een potentiële date. Zodra iemand geld over heeft voor een date met u, dan zal diegene een bod plaatsen die u vervolgens kunt accepteren. De tweede optie is dat u zelf gaat bieden op leuke dames of heren die u tegenkomt op de website. Het bieden begint vanaf €5,- en u heeft garantie op uw date. Mocht het alsnog niet gebeuren dat u daadwerkelijk afspreekt dan krijgt u gewoon uw geld terug. Na inschrijving kunnen leden bieden op personen die ze interessant vinden. Als het bod wordt geaccepteerd, betaalt de bieder het bedrag aan Date4Cash. Die beheert het geld. Tijdens het afspraakje maken de mensen een selfie, die ze naar date4Cash mailen als bewijs dat de date heeft plaatsgevonden. Daarna betaalt de site het geld uit. Als de date niet heeft plaatsgevonden, wordt het bedrag teruggestort.