Chalet.nl

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 50 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 16 jaar, bestaat uit een team van negentien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.

Commissie
In enkele stappen kan de klant zijn gewenste accommodatie boeken, waarvoor jij als affiliate een interessante vergoeding ontvangt. Ook voor het generen van leads (een beschikbaarheids- of optieaanvraag) wordt er een (lead)commissie toegekend.

Promotiemateriaal
Wij hebben een grote diversiteit aan banners beschikbaar; zowel statisch, in flash als in html. Ook hebben wij een productfeed beschikbaar van ons gehele aanbod. Indien gewenst kan Chalet.nl op maat gemaakt grafisch materiaal aanleveren. Daarnaast staan zij open voor samenwerking in de vorm van specifieke acties. Hiervoor kunt u contact opnemen via affiliate.support.nl@tradetracker.com Chalet.nl, gevestigd in Woerden, is een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 50 personen. Wintersportliefhebbers kunnen, via website, email, chat of telefoon, bij Chalet.nl terecht voor het boeken van vakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Het ruime aanbod van grote chalets en appartementen is waar Chalet.nl bekend om staat en ook uniek in is. Naast de groepschalets kunnen ook gezinnen of kleine groepen kiezen voor de charme van een vrijstaand chalet of een luxe appartement. U kunt uw vakantie desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld catering, skimateriaal en skilessen. Zo hoeft u dit ter plekke niet meer te regelen en gaat u goed voorbereid op reis!