Budgetlovers.nl

Budgetlovers.nl biedt dagelijks een fantastische fashion aanbieding. Deze dagdeal start dagelijks om middernacht en is slechts 24 uur geldig. Wees er dus altijd snel bij. Naast de dagdeal heeft Budgetlovers.nl een vast productaanbod van meer dan 1000 leuke en verrassende fashionproducten voor elk budget en elke doelgroep. Van sieraden, brillen en horloges tot tassen en accessoires.

USP's:
• Altijd gratis verzending
• Uitgebreide productdetails
• Uitgebreid assortiment voor elk budget
• Competente en professionele klantenservice
• One-page checkout
• Hoge conversie

Budgetlovers.nl is een project van Colengo BV uit Reuver. Omdat Colengo BV jarenlange ervaring heeft met internet, logistiek en klantenservice, kan Colgengo BV de kwaliteit van dienstverlening en levering garanderen en zo velen blij maken met leuke producten en goede service. Budgetlovers.nl biedt dagelijks een fantastische fashion aanbieding. Deze dagdeal start dagelijks om middernacht en is slechts 24 uur geldig. Wees er dus altijd snel bij. Naast de dagdeal heeft Budgetlovers.nl een vast productaanbod van meer dan 1000 leuke en verrassende fashionproducten voor elk budget en elke doelgroep. Van sieraden, brillen en horloges tot tassen en accessoires.

Budgetlovers.nl is een project van Colengo BV uit Reuver. Omdat Colengo BV jarenlange ervaring heeft met internet, logistiek en klantenservice, kan Colgengo BV de kwaliteit van dienstverlening en levering garanderen en zo velen blij maken met leuke producten en goede service.