Beleggingspanden.nl

Als Beleggingspanden.nl nieuwe beleggingspanden heeft wordt de beknopte informatie gratis per email toegezonden. Het is natuurlijk ook mogelijk om via beleggingspanden.nl verhuurd vastgoed aan te bieden. Op basis van 'no cure no pay' is Beleggingspanden.nl men graag verder van dienst.

Lead vergoeding voor aanmelding voor de nieuwsbrief
Beleggingspanden.nl biedt een lead vergoeding voor iedere aanmelding voor de nieuwsbrief.

Sale vergoeding nieuwe Beleggingspanden.nl
Beleggingspanden.nl biedt een sale vergoeding voor een ontvangen verkoopopdracht via de website. Op de website kunnen beleggingspanden te koop worden gezet, en de vergoeding voor de affiliate voor een dergelijke registratie van een verkoopopdracht is € 125,-. Voor de plaatsing en registratie van een beleggingspand voor de verkoop zijn geen opstartkosten verschuldigd.

Waarom affiliate worden van Beleggingspanden.nl?
• Naamsbekendheid
• Actieve marketing ondersteuning
• Actief in de markt
• Site voor vastgoedbeleggers: momenteel zeer actueel en interessant (ook vanwege de mindere resultaten op de beurs)!
• Goede vergoeding
• Laagdrempelig door gratis inschrijving op de mailinglist. Beleggingspanden.nl is in 1998 opgericht om vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen doorzichtig en overzichtelijk te maken. Beleggingspanden.nl heeft het grootste aanbod van vastgoedbeleggingen. Voor degene die in vastgoed willen beleggen is dit het portaal om te starten.

Wat doet Beleggingspanden.nl?
Voor beleggers die in vastgoed willen beleggen is Beleggingspanden.nl hét vastgoedportaal! Zeker gezien het feit dat de resultaten op de beurs de afgelopen tijd minder goed zijn is het beleggen in vastgoed een interessante beleggingsvorm.

Wanneer men overweegt om in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. Men investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor een directe maandelijkse cashflow gegenereert wordt. Onder de rubriek 'aanbod' staan op Beleggingspanden.nl meer dan 500 beleggingsobjecten.