Antisnurkexpert.nl

Wist u dat 6 miljoen Nederlanders regelmatig last heeft van snurken? Snurken kan erfelijk zijn maar wordt meestal veroorzaakt door een combinatie van overgewicht, roken en alcohol. Ook leeftijd speelt een belangrijke rol.

De meeste mensen gaan snurken tussen hun 30e en 40e levensjaar als het spierweefsel - o.a. rondom de hals – slapper begint te worden en het lichaamsgewicht gemiddeld toeneemt. Snurken ontstaat ’s nachts als de ingeademde lucht moeilijker de longen bereikt vanwege een blokkade achterin de keel. De luchttrillingen die zo ontstaan worden meestal veroorzaakt vanwege een ingezakte tong.

Dé oplossing voor snurken is het vrijmaken van de luchtwegen zodat luchttrillingen worden voorkomen.

Antisnurkexpert heeft 3 effectieve producten tegen snurken:
1. Snurkbeugel; een effectief bitje van speciaal silicone dat ervoor zorgt dat de tong naar voren komt te liggen in de mondholte en zo de luchtweg bevrijdt. Het bitje is makkelijk op maat te maken.
2. Tongstabilisator; een mondstuk met een luchtkamer waarin de tong voorin de mond gevangen blijft en de luchtweg bevrijdt.
3. Neusspreiders; vergemakkelijkt het ademen door de neus zodat mondademen en een droge mond, waardoor snurken eerder optreedt, wordt voorkomen.

Alle USP’s van Antisnurkexpert op een rij:
• Bewezen effectieve producten tegen snurken;
• een prijs de past bij elke beurs;
• gemakkelijk in het gebruik en onderhoud;
• vandaag besteld, morgen in huis;
• niet goed, geld terug garantie.