Adultmatch.nl

AdultMatch.nl is een veilige omgeving waar bezoekers op een leuke, makkelijke, ontspannen manier mannen, vrouwen en paren kunt ontmoeten die op zoek zijn naar vriendschap, liefde, een relatie of gewoon een spannende flirt. Van een gewone date, tot parenontmoetingen (swinging), een ‘one night stand’ of een erotisch contact. AdultMatch.nl is de ontmoetingsplaats voor hetero’s, homo’s of bisexuelen opzoek naar een spannende date. AdultMatch.nl is een veilige omgeving waar bezoekers op een leuke, makkelijke, ontspannen manier mannen, vrouwen en paren kunt ontmoeten die op zoek zijn naar vriendschap, liefde, een relatie of gewoon een spannende flirt. Van een gewone date, tot parenontmoetingen (swinging), een ‘one night stand’ of een erotisch contact, AdultMatch.nl is de ontmoetingsplaats voor hetero’s, homo’s of bisexuelen opzoek naar een spannende date.

Adultmatch.nl is gericht op het volwassen publiek (vanwege de soms erotische inhoud van profielen en conversaties). De doelgroep is breed, 18+ mannen en vrouwen, op zoek naar spannende contacten, met als zwaartepunt 25 – 45 jaar voor vrijgezellen en 25-60 jaar voor paren.

De groep 18-30 jarigen staat meer open voor het gebruik van internet voor het vinden van een date om met andere vrijgezellen in contact te komen. Deze groep staat ook meer open voor een aparte, sexy en losbandige manier van daten zonder direct op zoek te gaan naar een lange en vaste relatie. Veel mensen denken aan spannend en sexy (of soms ook erotisch) daten, maar vinden het moeilijk in hun directe omgeving gelijkgestemden te vinden. AdultMatch.nl biedt hier uitkomst. Voor paren of personen in een open relaties is AdultMatch.nl een omgeving om hun seksuele grenzen te verleggen en fantasieën werkelijkheid te maken.