Zen-lifestyle.nl

Over Zen Lifestyle
Zen-Lifestyle.nl biedt een totale woonbeleving. Maak kennis met prachtige design meubelen en wordt geïnspireerd door de Zen-Lifestyle.nl showroom. Bij Zen-Lifestyle.nl is er meer dan 35.000m2 aan wooninspiratie voor elk(e) woonstijl en budget. Een groot deel van het assortiment bestaat uit een unieke Zen-Lifestyle.nl collectie. Van stijlvolle kasten, stoere eetkamertafels tot hoogwaardige comfortabele banken.

Regelmatig wordt er naar het buitenland gereisd om de Zen-Lifestyle.nl collectie aan te vullen met de nieuwste woonitems. Dit merk biedt vele prachtige meubels aan met de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Door de diversiteit binnen de collectie passen de meubelen prachtig in elk interieur. De Zen-Lifestyle.nl collectie eetkamerstoelen is zeer uitgebreid, voor iedereen is er wel de geschikte stoel te vinden. Daarnaast is ook de collectie TV-dressoirs zeer divers, zoals onze favoriet, de HO19. Binnen iedere productgroep zijn er prachtige pronkstukken te vinden.

Een collectie waar Zen-Lifestyle.nl al jaren erg trots op is, is de World Uniques collectie. Deze collectie bestaat uit unieke zorgvuldig geselecteerde woonitems uit China en India. Duurzaam, gemaakt van gerecycled hout en nergens anders te vinden. Deze bijzondere collectie is nu te zien op de eerste verdieping van de vernieuwde showroom.

USP’s van Zen-lifestyle.nl:
• Uniek assortiment altijd in lijn met de laatste trends;
• Goed bereikbaar;
• Regelmatig nieuwe producten;
• Gratis bezorging bij bestellingen boven de € 50,-;
• Dagelijks bereikbaar via chat, mail of telefoon;
• Superstore van 20.000 m2.
-