Yourcomfydays.nl

Yourcomfydays.nl is de webshop voor mannen en vrouwen op het gebied van casual en comfy kleding. Gave vrijetijdskleding van verschillende merken en ook van het eigen merk YCD. Het motto van Yourcomfydays.nl is: The best feeling, is feeling comfy in een outfit.

Wanneer men zich comfortabel voelt in een outfit dan straalt men dit ook uit.
Het eigen merk YCD staat voor een heerlijk comfy gevoel. De collectie wordt langzaam uitgebreid met gave items. Fashionable comfy items die altijd gedragen kunnen worden. Lekker voor op de vrije dag of juist om na het werk in een heerlijk comfy outfit te schuiven.

Yourcomfydays.nl gaat voor een persoonlijke benadering en vindt het contact met de klant dan ook altijd heel belangrijk.

USP’s:
• Persoonlijke benadering
• Multi-brand store
• Eigen merk YCD

Voor de affiliate:
Yourcomfydays.nl biedt de affiliates 10% van de verkopen die de affiliate genereert. Ben jij gek op mode en wil jij jouw klanten wat unieks tonen dan is Your Comfy Days er voor jouw. Onze gemiddelde order waarde ligt op €50,- en dat zorgt er dus voor dat jij al snel €5,- euro ontvangt over een bestelling. Met een leuke diversiteit aan producten en vaak een uitbreiding van de collectie is er altijd wel wat nieuws te tonen.
Veel promotiematerialen aanwezig en onze productfeed. Maak er gebruik van in jouw mails, op jouw blog of social media! - Yourcomfydays.nl is de webshop voor mannen en vrouwen op het gebied van casual en comfy kleding. Gave vrijetijdskleding van verschillende merken en ook van het eigen merk YCD. Het motto van Yourcomfydays.nl is: The best feeling, is feeling comfy in een outfit.