Xmasdeco.nl

De ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

Xmasdeco wil echter graag doorgroeien en meent dat een goede samenwerking met affiliates daarin onontbeerlijk is. Een gemiddeld orderbedrag van Xmasdeco ligt op € 170,- en dat kan zorgen voor een mooi rendement. Xmasdeco zal tweewekelijks transacties keuren, gezien Xmasdeco een seizoensproduct betreft.

Voordelen voor de affiliates
• Professionele partner met jarenlange ervaring;
• Vlekkeloze logistieke afhandeling van orders;
• Een gemiddeld mooie orderwaarde;
• Goed percentage per sale (10%);
• Ruim assortiment van verschillende formaten banners. Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuist

The ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.