WTC.nl - World Ticket Center

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets, last-minutes zonvakanties, rondreizen, camperreizen, verre reizen, wereldreizen, autohuur en hotels. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan WTC.nl haar klanten de voordeligste tarieven aanbieden.

Via de uitgebreide, gebruiksvriendelijke en zeer goed converterende website biedt WTC.nl deze reizen voornamelijk aan. De jarenlange ervaring, service en lage prijzen zijn een "trigger" voor iedere klant om bij WTC.nl te boeken! In 2011 is dit nogmaals bevestigd en heeft WTC.nl een Zoover Award gewonnen voor de Beste Aanbieder Vliegtickets van Nederland. Op o.a. de variabelen prijs-kwaliteit verhouding, service en gastvrijheid werd WTC.nl als beste beoordeeld door een groot deel van de meer dan 100.000 stemmers op de grootste vakantiebeoordelingensite van Nederland.

De commissies bij WTC.nl zijn vanaf de eerste boeking al erg hoog en naar gelang de resultaten die u behaald zullen deze commissies alleen maar toenemen. Ook zijn er afspraken te maken over speciale segmenten als uw site veel kwalitatieve traffic te bieden heeft.

Meld uw site(s) nu snel aan en u krijgt na goedkeuring toegang tot het zeer diverse en goed converterende promotiemateriaal van WTC.nl. Met name de HTML advertorials, bestemmingsbanners en de productfeed zijn populair bij onze affiliates, maar ook de vele tekstlinks en de productbanners zijn zeer interessant om op uw site te plaatsten.

WTC.nl wenst u veel succes met de promotie en hoopt op een succesvolle samenwerking met uw site(s). Mocht u vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u gebruik maken van het ticket systeem.
WTC.nl (World Ticket Center), een handelsnaam van Otravo B.V., is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 36 jaar is WTC.nl een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen geworden.