Winter-Geest.nl

Deze campagne is gericht op het vergroten van het aantal bezoekers en sales van de gespecialiseerde webshop: Winter-Geest. In deze webshop draait alles om de sporten die gerelateerd zijn aan de winter zoals schaatsen, skiën, snowboarden. Er wordt geprobeerd om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden van snowboots, schaatsen, winterkleding, handschoenen, mutsen, sjaals, sleeën en veel meer wat gerelateerd is aan de winter. Momenteel wordt voornamelijk gericht op SEA, SEO en affiliate marketing is hier een mooie aanvulling op. De webshop is sterk groeiende, zo was Winter-Geest afgelopen seizoen nog te zien in het televisieprogramma ‘Lifestyle experience’. Sports-Geest is het bedrijf achter de succesvolle webshops: Winter-Geest, Tennis-Geest en Wandel-Geest. In de toekomst zullen er meerdere gespecialiseerde webshops gelanceerd worden.

USP's
- Bestellingen worden gratis geleverd vanaf € 50,-;
- Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is morgen in huis;
- Ook levering op zaterdag;
- Samenwerking met drie fysieke sportwinkels voor het ophalen, ruilen of retourneren van artikelen.
Sports-Geest is de overkoepelende organisatie van de webshops Wandel-Geest.nl, Winter-Geest.nl en Tennis-Geest.nl. Het bedrijf heeft de ambitie om in de toekomst door te groeien naar meerdere gespecialiseerde webshops, waardoor het in z’n geheel dé sportspecialist van Nederland wordt. De webshops bieden duizenden artikelen aan en profileren zich als dé specialist in de betreffende sport.

Sports-Geest werkt samen met drie fysieke sportwinkels welke zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, Roelofarendsveen en ’s-Gravenzande. Hierdoor is het mogelijk om artikelen op te halen, te ruilen of te retourneren.