Werkenbijpostnl.nl

PostNL is met bijna 60.000 medewerkers een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL is actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce. Bij PostNL werkt men met enthousiaste collega’s in een informele sfeer. Via WerkenbijPostNL.nl kan men aan de slag als parttime postbezorger, -voorbereider, of -sorteerder.

Per week heeft PostNL ongeveer 150 tot 200 vacatures door heel Nederland open staan. PostNL update haar feed iedere zes uur. De meest recente vacatures zijn te vinden in de productfeed in uw affiliate account.

USP’s: Werkenbijpostnl.nl is dé vacature site voor flexibele parttime banen van 3 uur tot 15 uur per week. Kandidaten kunnen op basis van hun postcode snel zien of er voor hen een vacature in de buurt beschikbaar is. CV uploaden is niet nodig, via een online vragenlijst bepaalt PostNL direct of een kandidaat geschikt is.

Hoofddoelgroep: (huis)moeders, vutters en studenten vanaf 18 jaar
PostNL is de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers van post en pakketten, tussen de fysieke en de online wereld. PostNL maakt communicatie mogelijk tussen mensen en bedrijven, op alle mogelijke manieren.