Vijverleven.nl

Een eigen vijver. Groot of klein, met vissen of zonder. Vijverleven.nl is super interessant voor affiliate publishers. Er valt namelijk veel te schrijven over vijvers, bijvoorbeeld in combinatie met tuinieren, maar ook met huis en wonen. Vijverleven.nl heeft veel verschillende producten, van kleine onderdelen en onderhoudsproducten tot vijverpompen, grote inbouwbaren vijverbakken en vijverdecoratie. Vrijwel alles ligt op voorraad, waardoor leveringen snel plaatsvinden. De levertijd is erg snel: vaak zijn de producten de volgende dag al bezorgd! De prijzen in de webshop zijn altijd zeer scherp. Maar niet alleen de prijs telt. Nee, de service is in tegenstelling tot de grote 'webshopketens' in dit geval één van de speerpunten. De contactpersonen weten waar ze over praten en geven consumenten top advies, waardoor de conversie hoog ligt.

Naast Vijverleven.nl runt Stam Vijverhandel ook een shop voor aquariums: Aqualeven.nl, en een shop voor pvc buizen: PVC24.nl

USP's
- Gratis verzending vanaf €49, gratis retour
- Vandaag besteld? Zelfde dag verzonden
- Duizenden producten
- Vele manieren van betalen: iDEAL, Mistercash, achteraf betalen, overboeking en PayPal.
- Altijd concurrerende prijzen
- Specialisten aan het roer....
- Hoge reviews
- Hoge conversies
- Klantenservice via chat en telefoon
- Fysieke winkel
De vijverspecialist helpt u graag verder met alle informatie over vijvers en toebehoren. Maar ook voor vragen en informatie over aanleg en onderhoud kunnen de mannen van Vijvercentrum u uitstekend op weg helpen. Kijk ook rond in deze online vijverwinkel, vrijwel alle producten van bekende merken zoals Oase, Velda en Hozelock zijn er te vinden. Als u voor merkproducten kiest scheelt het u in de toekomst in het onderhoud van uw vijver. Ook levert de vijverspecialist losse onderdelen van vrijwel alle merken vijverbenodigdheden.