Vcadirect.nl

VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn.

VCAdirect.nl onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor is de training bijna de helft goedkoper en doorloopt men de theorie 60% sneller dan met klassikale cursussen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij VCAdirect.nl rond de 98% ten opzichte van het landelijk gemiddelde van 78%.

VCAdirect.nl heeft verschillende VCA cursussen in verschillende talen beschikbaar. VCAdirect is de enige VCA aanbieder die betaalmethoden als iDeal en PayPal mogelijk maakt. Reeds duizenden klanten kozen VCAdirect om hun VCA certificaat te halen, waaronder zeer grote gerenommeerde organisaties.

Per verkocht examen of cursuspakket ontvangt u als affiliate een fee van 14% tevens is er promotiemateriaal beschikbaar in diverse formaten. VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn. VCAdirect.nl onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor is de training bijna de helft goedkoper en doorloopt men de theorie 60% sneller dan met klassikale cursussen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij VCAdirect.nl rond de 98% ten opzichte van het landelijk gemiddelde van 78%.