Uw-rollator.nl

Een rollator is een belangrijk hulpmiddel voor senioren, het biedt extra steun en zekerheid tijdens het lopen waardoor hun leefwereld wordt vergroot. Uw-rollator.nl heeft in de overzichtelijke webshop een breed en veelzijdig assortiment aan rollators van alle bekende en minder bekende merken. Of u nu een heel eenvoudig model wenst of het laatste hippe design model. Het aanbod beslaat diverse modellen lichtgewicht rollators, driewielerrollators, binnenrollators, XXL-rollators en walkers, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en in verschillende prijsklassen.

Unieke informatieverstrekking en service
Uw-rollator.nl staat voor een perfecte dienstverlening en maximale service. Uniek aan het Uw-rollator concept is dat er per product zeer uitgebreide informatie wordt aangeboden en zij streven er naar om alle producten onafhankelijk te testen en beoordelen. Hierdoor krijgt de klant altijd de juiste rollator en weet de consument altijd wat hij kan verwachten wanneer een rollator gekocht wordt via het internet.

Wie hulp nodig heeft, kan advies vragen via chat, telefoon, mail en social media. Alle rollators en accessoires worden binnen 1 tot 3 dagen geleverd en gratis bezorgd. Ook heeft de klant 14 dagen bedenktijd na het aanschaffen van de rollator.

Steunen van Het Nationaal Ouderenfonds
Uw-Rollator.nl steunt Het Nationaal Ouderenfonds voor 100% en hopen zo een steentje bij te dragen aan het terugdringen van het eenzaamheidscijfer onder ouderen. Uw-Rollator.nl €2,- van elke bestelling die gedaan wordt via de webwinkel aan het Nationale Ouderenfonds. Uw-Rollator.nl is dé gespecialiseerde rollator webshop van Nederland. Deze online speler koppelt een uitgebreid assortiment rollators en rollator accessoires met de meest uitgebreide informatie verstrekking van het internet. Bij Uw-rollator.nl gaan kwaliteit, betaalbaarheid en service hand in hand

Uw-Rollator.nl is de nieuwe online rollatorwinkel van Nederland die er voor staat om de mobiliteit van mensen te vergroten. Naast de nieuwste hippe design rollators, biedt Uw-Rollator.nl ook oude vertrouwde standaard modellen. Dit brede aanbod combineren Uw-Rolattor.com met uitstekende service en advies op maat. “Wij willen inspelen op de groeiende vraag van senioren om hun mobiliteit en zelfstandigheid langer te behouden. Hierbij zien wij dat onze doelgroep prijsbewust te werk gaat, maar kwaliteit en design ook erg belangrijk vinden. Zij willen zich goed informeren en waar het nodig is ook goed laten adviseren. Onze focus ligt dan ook op service en informatieverstrekking via de webshop, maar ook via de telefoon en de chat op onze webshop.” zegt Rob de Bonth, één van de ondernemers achter Uw-rollator.nl.