Tuintegelshop.nl

Tuintegelshop.nl, is dé webshop voor iedereen die op zoek is naar tegels voor in de tuin (dak)terras of balkon. Tuintegelshop.nl uit Someren heeft klikbare drainagetegels ondergebracht onder het eigen merk MyTerrace. Marmeren mozaïek- en rivierstenen tegels maar ook uit composiet. Naast de clicktegels bieden ze ook een uitgebreide collectie verlijmbare mozaïek- en pebble tegels op verlijmbare netjes aan. En wat te denken van keramische houttegels in diverse afmetingen? Tuintegelshop.nl, de webshop met persoonlijke aandacht voor klanten en te adviseren op het gebied van onderscheidende tegels voor buiten. Alles uit eigen import en direct uit eigen voorraad leverbaar. Ook het adres voor de daarbij behorende onderhoudsmiddelen!
Tuintegelshop
Heeft u een terras, dakterras, balkon, serre of overkapping en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan heeft tuintegelshop.nl de oplossing! We bieden een groot assortiment aan tegels, welke zowel binnen, buiten en zelfs op dakterrassen toegepast kunnen worden.

Drainagetegels
Onze MyTerrace drainagetegels zijn onderscheidend als u het vergelijkt met het aanbod wat er elders te vinden is. Kenmerkend is het gepatenteerd kliksysteem. De terrastegels zijn verkrijgbaar in zowel 30x30 als 60x30 cm formaat en in verschillende kleuren en materialen zoals marmer mozaïek, marmer patchwork en composiethout. Alle MyTerrace tuintegels zijn met elkaar te combineren en kunnen simpelweg in elkaar geklikt worden. De terrastegels zijn waterdoorlatend zodat u nooit natte voeten krijgt indien er een laagje water op uw balkon of dakterras zou blijven staan.

Mozaïektegels op matjes
De mozaïektegels op nylon matjes kunnen als wand- en vloertegel dienen en zowel binnen als buiten verwerkt worden. In tegenstelling tot de drainagetegels dienen deze tegels verlijmd en ingevoegd te worden. De mozaïektegels zijn voorzien van een interlock systeem waardoor ze altijd naadloos in elkaar passen. Na het invoegen is niet meer te zien dat de mozaïekvloer uit losse matjes bestaat. De mozaïektegels op nylon matje kunnen in de tuin, op balkons en in de badkamer of elders in huis toegepast worden.

Houtlooktegels
Tuintegelshop.nl heeft ook een uitgebreid assortiment aan houtlooktegels in diverse kleuren en structuren. De houtlook tegels zijn keramisch en nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Hierdoor passen ze in elk in- en exterieur van landelijk tot modern. Er wordt vaak voor gekozen om de houtlooktegels van binnen naar buiten door te leggen waardoor er een eenheid ontstaat tussen uw huis en uw tuin. De houtlook tegels hebben een slijtgroep 5 klassering waardoor de tegels uitermate geschikt zijn voor intensief buiten en binnen gebruik.