Tuinplant.nl

Tuinplant.nl heeft het gehele jaar een uitgebreid assortiment tuinplanten van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit meer dan 15.000 plantensoorten, van klein tot groot. Men kan kiezen voor bezorgen of afhalen in het tuincentrum (10.000m2), gelegen midden in het land. Niet gevonden wat men zoekt? Dan ontvangt Tuinplant.nl dit graag via info@tuinplant.nl.

De volledig vernieuwde webshop stelt de bezoeker in staat om snel en eenvoudig topkwaliteit planten te vinden en te bestellen.

In het Tuincentrum in Uddel staat een uitgebreid assortiment tuinplanten: vele soorten en maten haagplanten, vaste planten, heesters, bomen, coniferen, rhododendrons, exclusieve planten, exotische planten, perkplanten, enz. Het verkooppunt van Tuinplant.nl telt ruim 10.000 m2 winkelplezier! USP's:
• Tuinplant.nl heeft een eigen transportbedrijf, hierdoor kan er (in tegenstelling tot veel concurrenten) ook volledige bomen en andere grote planten geleverd worden. De concurrenten leveren doorgaans formaten die met de reguliere bezorgers kunnen worden geleverd (TNT, UPS etc).
• Men ontvangt desgewenst een gratis tuinontwerp en beplantingsplan bij aankoop van planten.
• De website zit vol met tips, instructievideos etc. wat betreft tuinonderhoud en beplanting.