Tuinadvies.nl

Tuinadvies.nl bereikt elke week meer dan 100.000 tuinminnende gezinnen. Door het ruime aanbod van originele en unieke producten vinden vele mensen hun gading in deze gebruiksvriendelijke webshop. Tuinadvies.nl biedt producten aan voor de ervaren tuinier en de beginnende groene vingers, voor zij die houden van bloemschikken en decoratie en voor iedereen die houdt van dieren en van genieten in de tuin.

De producten die men besteld op Tuinadvies.be worden snel en uit eigen voorraad thuis geleverd. Kortom een prachtig assortiment waarin ieder zijn smaak zal terug vinden.

Productgroepen
- Serres-tuinhuizen-trampolines: Kas/Tuinhuis, Serres/kassen, Trampolines
- Geschenkartikelen: Cadeaubonnen
- Tuinbenodigdheden & materialen: Bestrijdingsmiddelen, Bloembollen, Bloembollen voorjaarsbloeiers, Nestkasten, Honden en katten, In en om het huis, Koopjeshoek, Meetapparatuur, Meststoffen, Planten opkweken, Serrebenodigdheden, Tuindecoratie, Tuingereedschappen, Tuinmaterialen, Vijver, Voeren en drinken, Vogelhuisjes, Vorstbescherming
- Topproducten: Zaden
- Superkoopjes: Een aantal geselecteerde actieproducten Tuinadvies.nl is één van de meest bezochte tuinsites in België en Nederland met jaarlijks ruim 14 miljoen bezoekers en meer dan 350.000 klanten. Bezoekers ontdekken er heel wat artikelen die men nog nergens anders zag.

• meer dan 35000 verschillende tuinproducten
• mooie en kwalitatieve gereedschappen
• advies rond uw aankoop
• ideeën voor een origineel cadeau