Ticken.nl

Elk jaar beginnen in Nederland naar schatting 60.000 – 80.000 kinderen tussen 9 en 13 jaar met een typecursus.
Het ministerie van OCW en de meeste scholen vinden het leren blindtypen de taak van de ouders. Die ouders zijn dan ook de primaire doelgroep.

De webshop van TICKEN biedt de affiliate een percentage van 15% over de verkoopprijs van het pakket dat de klant koopt via de promotie van de affiliate.

USP's van Ticken.nl:
• De snelste typecursus (15 uur totaal i.p.v. 40 uur) waardoor de kans groot is dat de cursist niet voortijdig afhaakt;
• TICKEN is een erkende onderwijsinstelling en officieel geregistreerd als kort beroepsonderwijsinstituut;
• Je typt geen saaie lettercombinaties maar direct en altijd woordjes;
• Gebruikers waarderen de TICKEN typecursus met bijna 5 sterren (8,7) en liefst 97% van de cursisten beveelt TICKEN aan;
• Elke les legt je virtuele begeleidster Sterre je uit hoe de nieuwe toetsaanslagen gaan. Dat is prettig en makkelijk. Cursisten houden van Sterre;
• De typecursus kan worden afgesloten met het type-examen voor het officiële TICKEN typediploma. Wie wil nou niet een bewijs van je typevaardigheid dat op school en later op het werk gebruikt kan worden?
Wie op de snelst mogelijke manier wil leren blindtypen met tien vingers, moet bij TICKEN zijn. Dankzijn de unieke Typereflex® leermethode leert de cursist binnen 15 uur blindtypen. Bij elke andere typecursus duurt dat twee- tot driemaal zo lang en dat is onnodig lang. De prijzen in de webshop van ticken.nl zijn ook nog eens zeer competitief. Omdat alles online gaat, kunnen de kosten laag worden gehouden en daardoor de verkoopprijzen ook.