TheWorkAlley

De voorganger van The WorkAlley was een kantoormeubelgieterij zonder eigen merk. Het bedrijf produceerde elke dag meubels, zo gestandaardiseerd als machines.
Na 5 jaar professionele productietechnologie te hebben verzameld, heeft de kantoormeubelgieterij besloten om een eigen merk te cre�ren en zo werd The WorkAlley geboren.
De WorkAlley betekent "werk in de kamer". WorkAlley heeft altijd geloofd dat professioneel kantoormeubilair niet alleen nodig zijn in een kantoorgebouw. Thuis heeft de consument ook comfortabele en professionele kantoormeubels nodig om de kwaliteit van het thuiskantoor te verbeteren, zodat de consument ook thuis kan werken en kan genieten van een milieuvriendelijk, gezond en koolstofarm thuiskantoor. De WorkAlley betekent "werk in de kamer". WorkAlley heeft altijd geloofd dat professioneel kantoormeubilair niet alleen nodig zijn in een kantoorgebouw. Thuis heeft de consument ook comfortabele en professionele kantoormeubels nodig om de kwaliteit van het thuiskantoor te verbeteren, zodat de consument ook thuis kan werken en kan genieten van een milieuvriendelijk, gezond en koolstofarm thuiskantoor.