testalize.me

Bij testalize.me kan men o.a. SOA-testen bestellen. De testen van testalize.me zijn zelf uit te voeren, en kunnen na gebruik worden opgestuurd naar het lab van testalize.me. De uitslag blijft 100% anoniem, en de tests zijn net zo betrouwbaar als bij de huisarts of GGD.
Testen moet laagdrempelig en gebruiksvriendelijk zijn. En dit zonder in te leveren op de kwaliteit. Testalize.me maakt het de consument zo gemakkelijk mogelijk zichzelf te testen op onder andere SOA’s. Hierbij weet de consument vooraf precies waar op getest wordt, hoeveel dit kost, hoe lang het duurt voordat de uitslag verkrijgbaar is, en wat de eventuele vervolgstappen zijn. Testen waar en wanneer men wilt, en 100% anoniem. Hét alternatief voor huisarts of GGD

Met de SOA-zelftests van testalize.me test men op Chlamydia en Gonorroe, de meest voorkomende SOA’s. Weg met gedoe en schaamte. Testen kan eenvoudig vanuit huis. De tests van testalize.me worden inmiddels ook gebruikt door de GGD Zeeland en de GGD West Brabant en zijn o.a. verkrijgbaar bij de apotheek.