Tasmanverzekeringen.nl

Wat maakt Tasman Verzekeringen anders dan andere aanbieders van verzekeringen?

• Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen met goede voorwaarden tegen scherpe premies.
• Service staat bij Tasman Verzekeringen hoog in het vaandel.
• Bij Tasman Verzekeringen stelt de reiziger zelf zijn ideale pakket samen, afhankelijk van het reisdoel.
• In tegenstelling tot een gewone reisverzekering biedt de Tasman Reisverzekering ook dekking tijdens werk, studie, stage, of Au Pair- uitwisseling in het buitenland.
• Tasman Verzekeringen heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van reizigers met hun reisdoel in het buitenland!

De reisverzekeringen van Tasman Verzekeringen kunnen volledig online worden afgesloten. Nagenoeg alle verzekeringen worden dan ook via de website gesloten. De gemiddelde orderwaarde ligt op dit moment ongeveer rond de € 250,- en het conversiepercentage ligt op bijna 7%.

Tasman Verzekeringen werkt graag met u samen wanneer u een website heeft die in enige vorm raakvlakken heeft met de doelgroep en het aanbod van Tasman Verzekeringen. Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zeer uiteenlopende reisdoelen. Of men nou een jaar op wereldreis gaat, als Au Pair in het buitenland gaat werken of een weekje naar de zon gaat, Tasman Verzekeringen heeft een passende verzekering. Door de intensieve samenwerking met Travel Active biedt Tasman Verzekeringen reisverzekeringen die goed aansluiten bij het actieve reisdoel. De reiziger kan zijn reisverzekering op maat maken, waardoor het zeker is dat het goed gedekt is tijdens zijn of haar verblijf in het buitenland.