Talentz.nl

TalentZ is een gratis opererend vacatureplatform en heeft zich in korte tijd gespreid over heel Nederland.

Bij TalentZ wordt gekeken naar de competenties, vaardigheden, talenten en persoonlijke voorkeuren van een werk of stage zoekende. Op basis van deze, mede via assessment verkregen informatie wordt via een matchingspercentage getoond in hoeverre bedrijven en werkzoekende bij elkaar passen.

Het doel van TalentZ is om iedere werkzoekende en stagezoekende te koppelen aan een werkplek die perfect past bij de persoon. De drive is dan ook om kandidaten en bedrijven elkaar snel en gemakkelijk te laten vinden. Door het geavanceerde matchings algoritme van TalentZ kunnen publishers snel extra inkomsten genereren met de bestaande traffic.

TalentZ heeft promotiemateriaal beschikbaar waarmee u bezoekers naar de website kan sturen. TalentZ vergoedt publishers op basis van leads, sales voor sollicitaties en geplaatste vacatures door werkgevers. Daarnaast is het mogelijk om met TalentZ te sparren over de verschillende mogelijkheden tijdens het samenwerken en om deze te intensiveren.

Partner worden van TalentZ biedt vele voordelen:

• Gemakkelijk geld verdienen door een aantrekkelijk commissie;
• Veel actuele vacatures op de website;
• Snelgroeiend vacatureplatform door heel Nederland.

TalentZ openingsactie:

Vanwege de start met de Affiliate campagne bij Tradetracker heeft Talentz een fantastische actie voor de Affiliate partners:

• Iedere sollicitatie voor zowel stagiaires als werkzoekende levert de eerst maand maar liefst 15,00 euro op;
• Iedere geplaatste stage of baan vacature van een werkgever levert de eerst maand 7,50 euro op.

Deel mee in het succes van TalentZ en draag bij aan de route naar de top!


Voor vragen kan contact opgenomen worden met: Erdem.turkmen@create.nl

Go for the best!

TalentZ
- TalentZ is een gratis opererend vacatureplatform. Daarnaast heeft TalentZ zich in korte tijd gespreid over heel Nederland.

TalentZ kijkt naar de competenties, vaardigheden, talenten en persoonlijke voorkeuren van een werk- of stage zoekende. Op basis van deze, mede via assessment verkregen informatie, wordt via een matchingspercentage getoond in hoeverre bedrijven en werkzoekende bij elkaar passen. TalentZ is er om iedere werkzoekende en stagezoekende te koppelen aan een werkplek die perfect past bij de desbetreffende individu. De drive is dan ook voor TalentZ om kandidaten en bedrijven elkaar snel en gemakkelijk te laten vinden.